Až do konca júla od nás získate knihu ZADARMO ku KAŽDÉMU nákupu!

Adelle Davis C vitamin por, 500 g

Adelle Davis C vitamin por, 500 g

 

  • a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez
  • az immunrendszer jó működésének fenntartásához
  • a megfelelő kollagéntermeléshez
  • az erek, csont-, porc-, íny-, fog- és bőrműködéshez
  • az energiatermelés szempontjából fontos az anyagcseréhez
  • a vas felszívódásához

SKU 8588007980041 Kategóriák , Címke

Leírás

Adelle Davis C vitamin por, 500 g

100 % vegán
100% gluténmentes
100% GMO-mentes

Gyógyszertári minőségű (EP/USP/BP/JP/FCC/E300)

Napi adag: 1 negyed teáskanál hüs italba keverve

Ne fogyassza éh gyomorra!

A C-vitamin (aszkorbinsav) az egyik legfontosabb vitamin a szervezetünkben. Antioxidáns hatású, részt vesz a hormonok termelésében, csökkenti a koleszterinszintet, nélkülözhetetlen az izmok számára.

Ez a vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Használata fontos intenzív fizikai, vagy szellemi aktivitás mellett és utána.

Nem csak az energiatermelés szempontjából fontos hanem a szervezet anyagcseréjét is jótékonyan befolyásolja.

A C-vitamin használata megfelelő kollagén termelést, az erek jó működését, megfelelő csont-, porc-, íny-, fog- és bőrműködést eredményez.

Csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot, valamint hozzájárul a vas felszívódásához

Legjobb forrása a friss gyümölcs és zöldség.

TOVÁBBI JELLEMZŐK:

Ez a vitamin a szervezetben úgy működik, mint egy jó „rendőr”. Egyszerűen csak rendet rak olyan területeken, ahol szükség van rá. A test nem képes előállítani, ezért magunknak kell gondolni arra, milyen módon és mekkora adagokban támogatjuk vele testünket.

A C-vitamin por használata a betegségek megelőzésére a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás. Gondolni kell viszont arra is, hogy nagy fizikai, szellemi megterheléskor nagyobb a test igénye. A napi adag vitamin igény megbetegedéskor, vagy utána is magasabbra nő, mint a rendszeres preventív előírt adagok.

Komolyabb megbetegedéseknél, más vitaminok kombinációjával ajánlatos használni és egyre gyakrabban a nagy dózisok adagolása javasolt az internetes szakirodalomban.

Valószínű, hogy a nagyobb dózisok népszerűségét a hashajtó hatása rontja, ami a szervezet emésztőrendszerét terheli, de ez elenyészik a pozitív hatásai mellett. Sőt, a kisebb mennyiségek adagolása, étellel váltakozva a napi nagyobb mennyiség bevételét eredményezheti, hasmenés nélkül.

Viszont az igazán nagy C-vitamin mennyiség igényét, már intravénásan szokták megoldani, és így kikerülik az emésztőrendszert és annak megterhelését.

A legújabb megoldások a gyors és nagymennyiségű C-vitamin dózisok adagolására a liposzómás technológia oldja meg a legkényelmesebben. Hatékonysága az intravénástól is magasabb. Használata kényelmes, mert folyadék formájában lehet meginni valamint ízét szükség szerint, üdítővel lehet feljavítani. A parányi napraforgó leticin buborékok, a liposzóma anyaga a sejtek faláéhoz hasonló és így a test sejtjei barátságosan fogadják, könnyen beépül. A liposzóma az emésztőrendszer megterhelése nélkül szállítja a C-vitamint a megfelelő helyre.

Ha éppen erre a megoldásra van szüksége, akkor a Liposzómás C vitamin 200ml, vagy a Liposzómás cink C-vitaminnal 200ml az, amit a figyelmébe ajánlunk.

FIGYELMEZTETÉS:

A C_VITAMINPOR NEM HELYETTESÍTI A KIEGYENSÚLYOZOTT, VEGYES ÉTRENDET ÉS AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDOT.
GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ

További információk

Tömeg 570 g

Vélemények

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első, aki véleményt ad “Adelle Davis C vitamin por, 500 g”

Támogatott formátum: jpg,png.

    Our products