Až do konca júla od nás získate knihu ZADARMO ku KAŽDÉMU nákupu!

Adelle Davis liposzómás Glutation, 200 ml

Adelle Davis liposzómás Glutation, 200 ml

 

Vitamin és ásványi anyag tartalmú étrend-kiegészítő készítmény.

SKU 8588007980492 Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Liposzómás Glutation, 200 ml

Jellemzés:

Márka: Adelle Davis
Minőségét megőrzi: 12 hónap
Típus: folyékony liposzómos (majdnem 100% felszívódás)
Tömeg: 200 ml/ 20 napi adag
Gyártva: Szlovákia, EU
Összetevők: L-glutation, genetikailag nem módosított napraforgó lecitin, kálium-szorbát, stévia, tiszta víz, természetes ízesítő: ananász,
Adagolás: 5 ml 2 x naponta (2 x 1 teáskanál), felhasználaás előtt rázza fel
Vegánok részére alkalmas: igen
Genetikailag módosított anyagok nélkül:  igen
Gluténmentes: igen


A glutation a legerősebb antioxidáns, amelyet a szervezet maga hozhat létre, és a test képes újrahasznosítani. Ha túl súlyos az organizmusra irányuló toxikus hatás, akkor ez a testfunkció már nem elégséges. A glutation képes megakadályozni a szabad gyökök, és a nehézfémek által okozott fontos celluláris komponensek károsodását (lásd a lábjegyzetet).

Az étrendben találhato sok nemkívánatos anyagnak köszönhetően, a szennyezett környezet, a stressz, a kémiai gyógyszerek és a nem megfelelő életstílusnak eredményeként, a test nem tud elegendő mennyiségben glutationt letrehozni. Ilyenkor a testnek segíteni kell és kívülről beadni.

Glutationnak megvan a sajátos szaga, az összetételében található kén komponensnek köszönhetően. Ez a kén a testünkben található nemkívánatos anyagok csapdájaként működik, beleértve a szabad gyököket, mérgeket és nehézfémeket.

[1] Antioxidáns: anyag amely korlátozza vagy csökkenti a szabad gyökök mennyiségét. A szabad gyökök parányi kis részecskék. Azzal, hogy szabadok, valamivel kötődni szeretnének valamivel. Ezért támadnak a sejtekre és károsítják őket. A tönkrement sejtek ezután a környezetükbe ömlenek, és mivel vannak bennük olyan anyagok is, amelyek bomlást okoznak, így a környező sejteket is károsítják. Így kezdődik a gyulladásos procesz. A szabad gyökök így képesek megkárosítani és kiiktatni a test fontos részeit is. A szabad gyökök főleg a rossz élatvitellel (nem megfelelő étkezés, kevés mozgás, dohányzás…) vagy a kémiai stresszel jönnek létre (szennyezett levegő, sugárzás stb.)

[2] Toxinképződés: magyarul mérgezés Toxikus jelentése mérgező (toxicon az a méreg, amelybe a nyilak hegyét mártották). A test mérgezése akkor keletkezik, amikor a szervezetbe túl sok káros anyag kerül – pld. Helytelen étrend, vegyszerek használatakor, vagy mérgező vegyi anyagok bekerülésével (pl. szennyezett levegő stb.)

[3] Nehézfémek: Nagyon mérgező anyagok, amelyek a fémek közé tartoznak. Az ember számára a leginkább káros a higany, kadmium, ólom. A testből csak nehezen távolíthatók el.

A Glutation hozzájárul:

 • energiaszint emeléséhez,
 • az izomtónus javításához,
 • a máj és a vesék méregtelenítéséhez,
 • a mentális koncentráció javításához,
 • az alvás javításához,
 • a bőr minőségének javításához,
 • a test összes sejtjének anyagcseréjét javítja és így meggátolja a korai elöregedést,
 • erősíti a sportteljesítményt,
 • lerövidíti a megterhelés utáni regenerációs időt,
 • a stressz hatását csökkenti.
   

A Glutation harcol a:

 • bőr öregedése ellen,
 • rák ellen,
 • szívbetegségek ellen, a máj és vesebetegség ellen,
 • autizmus ellen,
 • Alzheiner ellen, Parkinson kór ellen,
 • az autoimmun és gyulladásos betegségek ellen,
 • cukorbetegség ellen.

A szokásos formáktól eltérően, a liposzómális vitamin felszívódása akár hatszorosa is lehet.

Összehasonlításképpen – a következő alapvető típusokat ismerjük:

Kapszula, tabletta, por alakban                          felszívódási képesség 20 %

C-vitamin, közvetlenül vénába injektálva             felszívódási képesség 70% ​​-ig

liposzómás forma                                                   felszívódási képesség 90% ​​-ig

Magát a C-vitamint nagyon egyszerűen kis buborékok burkolják (liposzómáknak nevezik, innen liposzómás név, és a természetes anyag lecitinből előállított speciális eljárás útján). Ezek a mini buborékok védik a C-vitamint, és emellett “megértik magukat” a belek falával, így azokon keresztül könnyen bejutnak a vérbe, és maguk a sejtekbe viszik őket. Velük is jól kommunikálnak, így a sejt nagyon könnyen kapja meg a “szállítmányt”, és ezért a C-vitamin több mint 90% -a odakerül, ahol szükség van rá, és felhasználásra kerül. Ezenkívül ez a táplálékkiegészítő forma nem terheli a gyomrot.

Tápérték jelölés:

 Felnőttek számára javasolt napi bevitel % NRV*
Glutation  500 mg  –

* az átlagos felnőtt napi tápértéke

Tárolás:

Tárolja száraz, sötét és hűvös helyen. A felnyitás után 30 napon belül fel kell használni, és hűtőszekrényben kell tárolni.

Figyelmeztetés:

3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Kis gyermekektől elzárva tartandó. Az előírt napi adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem használható változatos étrend helyettesítésére.

Allergén nyilatkozat:

Ez a termék nem tartalmaz szójaszármazékokat vagy más fő allergéneket: tejet, tojást, halat, osztrigákat, dióféléket, magvakat és földimogyorót. Nem tartalmaz glutént.

Nyilatkozat: Az Adelle Davis s.r.o. alkalmazottai vagy munkatársai nem képviselik a fenti információk egyikét sem, sem kezelési útmutatóként, sem pedig mentális vagy fizikai állapot kezelésére vonatkozó ajánlásként. A fogyasztó saját maga felelősségére dönt a termék használatáról, és ha szükséges, konzultál az orvosával vagy gyógyszerészével a használatáról.

További információk

Tömeg 230 g

Vélemények

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen az első, aki véleményt ad “Adelle Davis liposzómás Glutation, 200 ml”

Támogatott formátum: jpg,png.

  Our products